Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007

συμφωνειτε ?

«Δυστυχώς, αυτή η χωρά έχει γεμίσει λελέδες, αδερφές και αγορακιά της μαμάς. Η ζωή είναι αδική όπως είναι και ο στρατός. Όμως είναι υποχρέωση σου να υπηρετήσεις την πατρίδα σου. Είσαι Έλληνας και πρέπει να είσαι υπερήφανος. Οι ατελειώτες ώρες σκοπιάς, η έλλειψη σεβασμού από τους στρατιωτικού, η έλλειψη ελευθερία και όλα τα υπόλοιπα είναι απλα δοκιμασίες. Όποιος είναι άντρας απλά τα αντέχει και τελειώνει σε 1 χρόνο την θητεία του. Όλοι οι υπόλοιποι κάντε επιτροπές για να μην πάτε 1 χρόνο στρατό. Αλλά αδερφές είστε όλες γιατί έτσι έχει καταντήσει η σημερινή ελληνική κοινωνία. Οι προγόνοι μας δώσαν το αίμα τους για να έχουμε εμείς την δυνατότητα να σπουδάζουμε, να βγαίνουμε με την κοπέλα μας, να δουλεύουμε και εμείς δεν μπορούμε 1 χρόνο να δώσουμε στα τιμημένα Ελληνικά στρατά; Ντροπή και απλά ντροπή. Το δικαίωμα σου είναι ένα. Να υπηρετείς.»




ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ..... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ? ΑΤΥΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ? ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ?

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

2 σχόλια:

Virgil είπε...

Symfwnw 8anasi...Dystixws etc exoume katantisei...Ligoi einai aytoi p 8a "ante3oun" ton strato....

VampireHeart είπε...

to na dhlwsei kaneis gay gia na glitwsei einai to ligotero...alloi bazoun mesa....eleos, gia enan k monadiko xrono pou prepei na afierwsoun sth xwra pou tous gennhse... alla na m peis, ti milaw egw?? egw dn 8a paw fantaros... anyway, wraio post!